​EVADYS.

SYNTYNYT MONIPUOLISEKSI. RAKENNETTU KANNATTAVAKSI.

Uusi Evadys, joka on tehty monikäyttöiseksi ja suunniteltu alueelliseen ja kansalliseen reittiliikenteeseen, lentokenttäkuljetuksiin, järjestettyihin kiertomatkoihin ja retkiin, on täydellinen liikekumppani.

Sillä on samat tyypilliset ominaisuudet kuin muillakin IVECO BUS busseilla: matkustajien mukavuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty mahdollisimman paljon huomiota, kuljettajan rutiinitehtävät on oikeasti yksinkertaistettu ja bussin käyttökustannukset on oikeasti optimoitu.

​Uusi Evadys, joka on markkinoiden ainoa malli, jolla on Crossway:n DNA ja Magelysin kokemus, on oikea voittaja mitä tulee käytön monipuolisuuteen – niin arkipäivinä kuin viikonloppuisin – se on tehokkaampi, mukavampi ja siinä on enemmän matkatavaratilaa kuin tavallisessa kaukoliikenteen linja-autossa, mutta kompaktimpi, helppokäyttöisempi, kevytrakenteisempi, eli se käyttää vähemmän polttoainetta kuin HD turistibussi, samalla kun se tarjoaa mahdollisuuden isompaan hyötykuormaan.

Uusi Evadys valmistetaan Tsekin Vysoké Mýton tehtaassa, jolla on etunaan pitkä perinne bussien suhteen, ja joka juhli vuonna 2015 perustamisensa 120-vuotisjuhlaa.

Ja kiitos parannellun matkatavaratilan, on mahdollista hyödyntää uuden Evadyksen koko istuinkapasiteetti, sillä kaikki matkustajat voivat tulla kyytiin matkatavarat turvallisesti ja mukavasti mukanaan.

Tämä ajoneuvo sopii ihanteellisesti reiteille, joilla pysähdytään usein (jotka eivät sovi hyvin matkailubusseille), mutta jotka ovat kuitenkin sen verran pitkäkestoisia, jotta tulee tarjota suorituskykyä ja mukavuutta.

Lue lisää