I dashur vizitor,
u faleminderit për interesin tuaj për IVECOn dhe produktet e saj.
Që të mësoni me shumë për IVECOn si kompani dhe produktet e saj, klikoni këtu dhe do të transferoheni tek adresa www.autovizion.al

Që të mësoni me shumë për presencën dhe ofertat tona në Shqipëri, ju lutemi të kontaktoni përfaqësuesin tonë të autorizuar.

Autovizion sh.a.
Autostrada Tirane-Durrës km 9
Phone: +355 47 800 030
Fax: +355 47 800 031
E-mail: info@autovizion.al

Company Data

IVECO S.p.A. IVECO S.p.A.company with a sole shareholder
Via Puglia 35, 10156, Torino, Italia
Paid-in Capital 200.000.000 euros
Company Register of Turin / Fiscal
Code 9709770011

Close X

We use cookies (own and third parties) to deliver superior functionality and to enhance your experience of our websites.
If you continue your visit on the website without changing your settings, we'll assume that you agree to receive all cookies on the CNH Industrial website. If you would like to change your cookie settings here at any time.